Meld je aan voor de Virtuele Inspiratiedag van
IRIS Connect.

Dinsdag 16 maart 2021 van 15:15 tot 17:00 uur

Een week voor de virtuele inspiratiedag sturen wij het verrassingspakket jouw kant op, waar mag dit bezorgd worden?

IRIS Connect
Kinderen aan het werk

Informatie

Programma

Zien we jou straks op onze Virtuele Inspiratiedag? Let’s go digital!

De veiligste studie- en inspiratiedag van 2021 staat voor de deur! Op 16 maart organiseren wij de Virtuele IRIS Connect Inspiratiedag. Op veilige afstand, dus gewoon lekker thuis voor je beeldscherm. In een virtuele ruimte word je (live) welkom geheten door onze adviseurs en op het virtuele schoolplein volg je interessante en inspirerende minicolleges. Uiteraard kijken we naar de ontwikkelingen in het IRIS Connect platform, maar er is ook speciale aandacht voor opleidingsscholen, LessonStudy en nog veel meer! Het volledige programma maken we binnenkort bekend via de nieuwsbrief en op social media.

Voor alle deelnemers hebben wij naast een sterk programma ook nog een overheerlijk verrassingspakket klaarstaan. In dit pakket vind je genoeg lekkernijen om de studiedag mee door te komen, maar ook een mooi cadeau. In de week voor de inspiratiedag ontvang je dit pakket op het door jou ingevulde adres. Wees er op tijd bij met aanmelden, want het pakket is slechts tot en met 7 maart aan te vragen.

Deelname aan de Virtuele Inspiratiedag kost een middag van jouw tijd, maar verder niets.

Beatsnbits programma

Het programma

Vanaf 14:15 uur gaan de deuren naar onze virtuele inspiratiedag open en ben jij van harte welkom om in te loggen. Het officiële programma begint om 15:15 uur en ziet er als volgt uit:

  • 15:15 Opening door onze host
  • 15:20 Live presentatie van IRIS Connect
  • 15:20 De nieuwste ontwikkelingen in IRIS Connect
  • 15:50 Diverse minicolleges
  • 16:50 Afsluiting

Wie de afsluitende spreker is, dat houden we nog even geheim. Dat het ontzettend leuk wordt, dat beloven we. Houd onze sociale media, nieuwsbrieven en mailtjes dus goed in de gaten – dan kom je er vanzelf achter!

Volg jij ons al online?

Programma

Zien we jou straks op onze Virtual Academy? Let’s go digital!

In een virtuele ruimte word je (live) welkom geheten door onze adviseurs en kun je op het schoolplein interessante lezingen en workshops volgen. Zo komt o.a. Bjorn Wansink een lezing geven over de zwartepietendiscussie in de les, kijkt auteur en coach Michel van Ast met ons naar motivatie, leren en ICT, nemen ontwikkelaars Jan de Vries & Mark de Rouw je mee in onze Actief Historisch Denken opdrachten en is er aandacht voor onze DAF-toetsen (diagnostisch, adaptief en formatief) – een nieuw onderdeel in TvG! Daarnaast besteden onze adviseurs in hun presentatie extra aandacht aan de mogelijkheden voor hybride- en afstandsonderwijs.

Onze adviseurs presenteren de digitale lesmethode Tijd voor Geschiedenis en met de uitgever kijken we naar de innovaties die in de methode plaatsvinden. Daarnaast zullen leerkrachten laten zien hoe zij Tijd voor Geschiedenis in de praktijk inzetten.

Speciaal voor iedereen die onze Academy in november heeft gemist, organiseren wij in december nog een editie. Tijdens deze editie staan onze adviseurs live voor je klaar en gaan we er samen voor zorgen dat het een geweldige middag wordt! Helaas hebben we dit keer geen ‘verrassingspakket’ klaarstaan zoals bij de vorige editie, maar we beloven wel dat jij in de dagen na de Academy een heerlijke lekkernij krijgt toegestuurd. Dat wordt (na)genieten!

Tijd voor Geschiedenis programma

Het programma

Vanaf 14:00 uur gaan onze virtuele deuren open en ben jij van harte welkom op de Academy. Het officiële programma begint om 15:00 uur en ziet er als volgt uit:

  • 15:00 Opening door onze gastvrouw
  • 15:05 Live presentatie van Tijd voor Geschiedenis
  • 15:05 De nieuwste ontwikkelingen in Tijd voor Geschiedenis
  • 15:45 Diverse minicolleges, met onder andere: De zwartenpietendiscussie (door Bjorn Wansink), E-didactiek (door Michel van Ast), Actief Historisch Denken en nog veel meer!
  • 16:45 Afsluiting

Wie de afsluitende spreker is, houden we nog even geheim. Dat het ontzettend leuk wordt, dat beloven we. Houd onze social media, nieuwsbrieven en mailtjes goed in de gaten – dan kom je er snel achter!

Volg jij ons al online?